Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

VBoot v2 beta feedback
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12345678
TOPIC: VBoot v2 beta feedback
#8807
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 0
I also observed a change of the host disk signature after a boot failure
under WinXP SP3 with a BSOD 0xC000021A.

This error was raised because I added another HDD.

Using the (UUID=) syntax in grub.cfg lead to a BSOD 0x0000007B.

The solution to both errors was to adjust the values under
HKLM\System\MountedDevices and to delete the LoadOrderGroup value
from Services\vbootmp.

For the "WinXP-has-only-500MB-available"-problem I described earlier in
this thread, I found that it is triggered by the enabled onboard
graphics of the I7. Using a PCI-E card and disabeling onboard,
the memory is fully available.
test1001
Fresh Boarder
Posts: 6
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#8808
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 86
yes, we noted v2 introduced a new bug on (UUID=), fixed now. Next update will contain the fix. Still investigate on the disk signature change cause. Probably, we will update the binary over the weekend.
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#8809
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 0
Hi

First: I have my vboot in clean SDD without OS (just the vboot and files) and I boot right away to my vhd's like that, no problem, BUT: today I updated my vboot to vboot 2 (removed previous vboot 1.1 folder and copied vboot 2 folder to SDD root (folder name: "vboot"), also copied files "vbootldr" and "vbootldr.mbr" to SDD root as obvious, finaly I copied my grub.cfg from v1.1 with all the settings to my v2 folder), I did update all my vhd's (vbootctl update <PATH_TO_MY_VHD>) with success, it shows vboot loader screen OK, I choose my vhd (OS - W7 32bit) and it strats booting, but as it come to welcome screen it restarts automaticaly and I am again presented at vboot loader screen (blue background and white letters) - in v1.1 there wa sno such problem, so isn't it a bug??? Please, help!
qoqodqo
Fresh Boarder
Posts: 18
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#8810
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 86
are you using UUID format? if so, try to change it to (hd) format. we just discovered a serious bug on this for v2.
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#8811
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 0
qoqodqo
Fresh Boarder
Posts: 18
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2011/11/26 14:03 By qoqodqo.
The administrator has disabled public write access.
 
#8812
Re:VBoot v2 beta feedback 7 Years, 10 Months ago Karma: 0
are you using UUID format? if so, try to change it to (hd) format. we just discovered a serious bug on this for v2.

sorry, no: I am using LABEL format
qoqodqo
Fresh Boarder
Posts: 18
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678